Stijlen

Kidsdance

Bij The Urban Room kun je al vanaf 3,5 jaar komen dansen op de vrolijke deuntjes van K3, Aliyah Kolf, Jordyn Jones en nog vele anderen. Op jonge leeftijd wordt er gewerkt aan coördinatie, lenigheid en presentatie.

Streetdance

Deze dansstijl is begin jaren tachtig in New York ontstaan. Destijds werd er veel op straat gedanst, waar het uiteraard zijn naam aan ontleent. Door de jaren heen zijn er binnen deze dansstijl meerdere subcategorieën ontwikkeld. Wij streven ernaar om je danceskillz op plezierige wijze naar een hoger niveau te tillen!

TikTok Dance

Tijdens deze razend populaire dansles wordt er een dans ‘challenge’ aangeleerd of bedacht waarna deze uiteraard eindigt in het opnemen van een TikTok filmpje.
Alle filmpjes worden op het TikTok account van The Urban Room geplaatst.
Deelname aan deze les betekent dat (de ouders / verzorgers van) de leden akkoord gaan met het plaatsen van de filmpjes op TikTok

Urban Dance

De Urban Dance lessen bestaan uit verschillende stijlen. Van Diva tot Hip Hop Lyrical en alles daartussen…laat je iedere keer weer verrassen door de variatie aan dansvormen en werk zo aan je diversiteit als danser.