Membercard

Alle leerlingen krijgen een membercard.  Deze is bedoeld als lidmaatschapspasje en neem je altijd mee naar de les. Het is NIET toegestaan om een membercard van iemand anders te gebruiken voor deelname aan een dansles.

TIP: Het is erg handig als je een vaste danstas hebt met daarin je dansspullen en je membercard!

Kleding

In de dansles draag je:

  • Gym- of danskleding: een joggingbroek of legging met een t-shirt of tanktop. Tijdens koelere dagen is het verstandig om een vest of hoodie aan te trekken.
  • Gymschoenen of sneakers. Het is NIET toegestaan om op sokken te dansen. Heb je om welke reden dan ook je dansschoenen vergeten, dan dans je dus op blote voeten.
  • Tijdens de dansles heb je je haren vast. Deze mogen geen belemmering voor je bewegingen zijn.
  • Sieraden zijn NIET toegestaan tijdens de les. Doe deze dan ook vóór de les af.
  • Leg je jas & tas aan de kant en laat deze niet rondslingeren.

TIP: In onze (web)shop vind je leuke Dance Wear zoals t-shirts, hoodies, tassen en nog veel meer. Neem gauw een kijkje!

Eten / Drinken

Tijdens de les mag je een afsluitbare fles / beker de zaal in meenemen. Zet deze wel aan de kant zodat niemand erover kan struikelen. Ook ivm eventuele lekkages.

Een volledige maaltijd nuttigen voor de les is niet verstandig. Maar een banaan of appel tussendoor doet ook wonderen voor je energielevel tijdens het dansen. De leerlingen van de Kidsdance les hebben een kleine pauze, waarbij ze iets kunnen eten. Denk hierbij aan een stuk fruit. Deze mogen ze dan ook meenemen naar de les in hun danstas.

Zaal

Het is NIET toegestaan de zaal te betreden zonder toestemming van de docent. Ben je éénmaal in de zaal dan blijf je af van alle waardevolle spullen zoals; de geluidsapparatuur, ventilatoren, koelkast, vriezer, lichtknoppen, electriciteitsdraden, spiegels, etc.

Toilet

Dit geldt voornamelijk voor de allerkleintjes: Uit ervaring weten we dat een toiletbezoek vóór de les een hoop lestijd bespaart. Uiteraard komt het dan nog steeds voor dat er een kind tijdens de les naar het toilet moet, maar het aantal neemt hierdoor wel enorm af.

Nieuwsbrief

Veel belangrijke informatie die we verstrekken met betrekking tot activiteiten zoals dansshows, optredens, vakanties e.d. gaat via de nieuwsbrief. We adviseren dan ook om je zo snel mogelijk hiervoor aan te melden, mocht je dit nog niet hebben gedaan. 

Parkeerplaats

Dit geldt voor de vestiging Boxtel:

  • Er is maar 1 parkeerplaats voor nummer 129. Deze is al bezet door de dansdocent. Er mag absoluut niet bij de andere nummers geparkeerd worden.
  • Er wordt verwacht dat de leerlingen worden afgezet bij de Dance Studio en na de les weer worden opgehaald. Hiervoor hoeft men niet te parkeren. Zorg er wel voor dat er geen obstructie ontstaat bij de versmalling van de weg ter hoogte van de ingang van de dansstudio.

Wil men toch parkeren voor bv een kijkles, dan is er aan de achterkant van het gebouw genoeg parkeergelegenheid hiervoor.